Källportens Weblog

En blogg från församlingen Källporten

Böneämnen

Här publicerar vi böneämnen som kommer in till oss.
Vill du ha med ditt böneämne så skriver du det som en kommentar på den här sidan.
Vi är tacksamma om du meddelar förändringar så att vi kan uppdatera eller ta bort ditt böneämne.

Efter 6 månader tar vi bort böneämnet, men du är välkommen att ta upp det som ett nytt böneämne.

Låt oss alla be för dessa böneämnen som om det vore oss själva det gällde! Att be är en viktig tjänst för Gud.

(Vi har också en särskild bönelista för församlingen, så om du inte finner ditt böneämne här så finns det troligtvis med på den listan istället)

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x

190415
Hej behöver hjälp med att be för all min svåra ångest som jag har dagligen. Äter medicin men det hjälper inte fullt ut. Jag mår mycket psykiskt dåligt. Så skulle vara tacksamt och snällt om ni kunde be för mig. Tack på förhand!
(AE)

190408
Be i Jesu namn för mig – jag hamnar i så många prövningar- kan inte förstå detta- försöker leva nära Gud- en del i min församling säger att det är livet – men det blir till slut svårt att se vägen . I församlingen är tron på tillintetgörelse och förkrosselse stor då blir alla dessa ständiga motgångar värdefulla. Våra saker går sönder, sjukdomar, långt till barnen, mindre pengar, bara prat om att vi snart skall dö – vi är i 60-70 årsåldern – nyligen har en möjlighet till en inkomst försvunnit – ursäkta att det låter egoistiskt och dystert – men jag känner mig maktlös – men Gud kan stärka de maktlösa. Gud Välsigne Er
(IM)

190322
Be i Jesu namn att Herren botar min dotter som har knölar på halsen. Man har gjort någon slags röntgen. Hon skall nu ta prov på halsen för att se om det är cancer. Jag är så orolig, rädd att det är cancer, be att Jesus helar henne genast, hon är ung har små barn som behöver sin mamma.
Hjälp mig be snälla ni!
(M)

190316
Kära vänner be för min mor att hon får uppfriskande krafter, att helande kraft helar henne, och om mera glädje att vinna i Jesus namn. Tack med välsignelse!
(K)

190128
Hjälp mig att jag blir fri från all orenhet och leva i trohet mot min fästmö. Har porrsurfat och chattat med olika kvinnor . Med att jag har använd falska identiteter.
(P)

181112
Be för min man. Han är demon besatt. Många andemakter. Han behöver Jesus Kristus. Han är känslolös han behöver befrielse i Jesus Kristi namn. Bed även för mig att alla fiendens brinnande pillar slocknar. Att jag får kraft o styrka. Om helige andens vägledning. Att jag ger hela mitt liv i Jesus händer.
(GudsDotter)

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: