Källportens Weblog

En blogg från församlingen Källporten

Böneämnen

Här publicerar vi böneämnen som kommer in till oss.
Vill du ha med ditt böneämne så skriver du det som en kommentar på den här sidan.
Vi är tacksamma om du meddelar förändringar så att vi kan uppdatera eller ta bort ditt böneämne.

Efter 6 månader tar vi bort böneämnet, men du är välkommen att ta upp det som ett nytt böneämne.

Låt oss alla be för dessa böneämnen som om det vore oss själva det gällde! Att be är en viktig tjänst för Gud.

(Vi har också en särskild bönelista för församlingen, så om du inte finner ditt böneämne här så finns det troligtvis med på den listan istället)

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x

181112
Be för min man. Han är demon besatt. Många andemakter. Han behöver Jesus Kristus. Han är känslolös han behöver befrielse i Jesus Kristi namn. Bed även för mig att alla fiendens brinnande pillar slocknar. Att jag får kraft o styrka. Om helige andens vägledning. Att jag ger hela mitt liv i Jesus händer.
(GudsDotter)

181011
Be om förbön för mig och min man att vi får starkare tro – det händer så många besvärliga händelser ofta – det är nog onda andemakter- min man har en psykisk sjukdom men han är bättre – men ibland får han infall – som vi sedan försöker rätta till- men allt kostar pengar – efter en tid kommer ngt nytt infall oftast när vi har lite pengar vår församling beder inte för sjuka tillsammans bara enskilt eller invärtes – ibland får han mera infall i samband med mötena – infallen drabbar alltid mig så att jag blir orolig – be även för våra barn de är vuxna.
(I)

181010
Hjälp mig i bön har varit catfish betyder har lekt med kvinnor med att jag har tagit bilder på instagram och ljugit för dem om mig och blivit kära i personen på bilderna och haft sexsamtal och fått se dem i fotografier och skickat foto till dem. Och ljugit allt om mig för dem. Jag lever i ett förhållande där mitt partner inte känner till jag har varit kontakt med andra kvinnor med ett falskt identitet
(LG)

180913
Jag orkar inte leva dubbel moral liv. Har varit otrogen med att chatta med olika kvinnor via internet. Har skickat fotografier till dem och fått dem bli kära i personerna på bilderna. Fått se dem i fotografier ,filmer. Har dominerat dem sexuellt och skrivit sexuella Mail. Och det är jag som har fått dem öppna sig för mig och ljugit vem jag är var jag bor ålder etc. på grund av allt det här har jag sett ondska i mig sett demoner drömt om demoner och sett hur dem iakttagit mig fysiskt. Varit sjuk tappat fokus på min hälsa matkosten min relation min flickvän till gud den helige ande vill bekänna som synd . Be jag får ny kärlek till min flickvän älska henne oavsett hur hon är som person och upprättelse till Jesus . Att han tar hand om Denise Jenny och Marie Louise Förlåt Jesus sårat dem tre kvinnorna Mvh L
(L)

180710
Ber om extra mycket kraft, styrka och vishet in i en jobbig familjesituation.
(S)

180526
Please pray for the patience to come to my life.
(MA)

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: